Sudden discoveries

20. nov. 2011

i går skete noget fantastisk. jeg fandt et gammelt analog kamera hos min farfar. det var faktisk ikke meningen, men jeg kiggede lidt i gamle fotoalbums og og var lidt nysgerrig så jeg åbnede et skab, hvor der lige pludselig lå denne skønhed. har i noget tid grublet over hvordan jeg kunne få fat i sådan et og har hørt mange fortælle at de har fået et af deres bedsteforældre etc. men havde aldrig troet at det skulle ske for mig. min farfar fortalte, at han engang havde fundet det i en bil og havde taget det med hjem. det var vist i forbindelse med hans arbejde eller sådan noget. men hold da op hvor blev jeg glad da jeg fandt det.

kameraet er i rimelig god stand, selvom det har et par buler/ridser hist og her. objektivet er et 28-70mm og har en blendeåbning (tror nok det hedder sådan) på 1:4, hvilket vist er rimelig godt. det eneste jeg mangler nu før det virker er to nye batterier og en ny film. det er jo ikke alverden at skulle betale for.
desværre har jeg fanget mig en ordentlig forkølelse så har ikke så meget lyst til noget i dag, andet end at se tv og ligge i min seng. ligeså snart jeg har det bedre skal jeg have prøvet kameraet og fremkaldt billederne. er virkelig spændt på, hvad der kommer ud af det. forhåbentlig noget bedre end et engangskamera. 

9 kommentarer:

Annie sagde ...

such a beautiful pictures! I rly like your blog :)

Mette sagde ...

Ej hvor lækkert.. Det er super fedt med de gamle kameraer :)

Anna sagde ...

Jeg tænkte især på, hvordan du har fået dine gadgets til at stå stille, når man ruller ned på siden... Hvis du forstår? :)

Sissel sagde ...

Thanks Annie :)

Anna: Det er ret simpelt, men for at få den til det, skal du gå til html koden og scrolle ned til sidebar afsnittet. Så lige under hvor der står .sidebar { skriver du:
position: fixed;
Så skulle det meget gerne gøre det :)

Michelle Dyrskjøt sagde ...

Hold da op en fed blog du har! Jeg er blevet fast læser. Jeg vil blive rigtig glad hvis du vil tage et kig forbi min blog;

http://michelleisback.blogspot.com/

camilla sagde ...

Jeg følger dig helt klart nu. Elsker din blog, og du tager utrolig fede billeder!

Kig gerne forbi, knus.
blogofminds.blogspot.com

Sissel sagde ...

Ej, tak tak tak Michelle og Camilla! I har virkelig gjort min dag tusind gange bedre :) Tager selvfølgelig et kig forbi jeres blogge ;)

Sara sagde ...

Ej, hvor fedt! Ville ønske det var mig! Rigtig rigtig fin blog!
http://bellevuee.blogspot.com/

Anonym sagde ...

Sikke et klasse fund! Håber du er blevet frisk igen til at få prøvet kameraet af - glæder mig hvertfald til at se, hvad du kan få ud af det :)

Send en kommentar