“Everything you can imagine is real.”

1. feb. 2012


I disse dage går meget af tiden med at lege og nusse med vores lille nye hvalp, Vicky. Hun er simpelthen noget af det dejligste i lang tid, men det er også hårdt arbejde, for hun er næsten hele tiden vågen og fuld af liv. Tror det er længe siden jeg sidst har taget så mange billeder af et enkelt individ på så få dage. Hver gang jeg har mine sutsko på løber hun efter mig og bider sig fast i dem. Det er altså en smule irriterende, men sådan er det jo bare. Vær forberedt på mange flere billeder af hende i den kommende tid!
Marie og jeg skulle have været sammen i dag og bl.a. have bestilt vores flybilletter til New York og have planlagt alt muligt andet omkring det, men hun blev desværre syg.

Jeg tror også snart, at jeg begynder at tælle ned til Spanien, for i dag er der nemlig kun to måneder til vi rejser. Forestil jer lige en flok 17-19 årige alene i Spanien en helt uge! Det bliver altså bare for vildt!! Jeg håber dog, at det hele ikke bare ender i druk, selvom jeg har det lidt på fornemmelsen. Men det bliver hvertfald stadig en oplevelse jeg aldrig vil glemme.

2 kommentarer:

Maria sagde ...

For fanden hvor er hun bare sød!!
Mit hjerte smelter simpelthen .. :D

Anna Agathe sagde ...

Wow nogle søde billeder. Elsker du gør billederne sådan lidt gammmeldags. Jeg er i hvert fald helt vild med din blog. OG følger dig også nu. Måske du gad kigge forbi min blog? Kram

annaagatheag.blogspot.com

Send en kommentar