Alone in the city

27. apr. 2012

Efter en lang dag i skolen, besluttede jeg mig for at tage til Hillerød. Nogen gange kan det være rart bare at gå alene, uden at skulle tage højde for hvad andre gerne vil. Kiggede lidt i butikker, hvor jeg fant en sød kjole i H&M, som jeg tog nogle billeder med da jeg kom hjem. Har i lyst til at se? Ellers sad jeg bare nede ved vandet på en bænk og kiggede ud over vandet på det smukke slot.
I morgen aften skal jeg ses med nogle søde piger fra folkeskolen. Mine bedste veninder dengang faktisk. Vi har ikke været sammen i over et år, så det bliver rigtig dejligt at få snakket ordentligt sammen igen.

Nu vil jeg lave mig noget mad. Mine forældre er kørt op til vores campingvogn, så det er kun min storebror og jeg i weekenden. Men ham ser jeg nu ikke så meget, for han sidder for det meste inde på sit ildelugtende værelse og spiller computer. Jeg vil derimod lave mig en lækker pastaret, drikke danskvand med hyldeblomst og se Gossip Girl. Til senere har jeg en plade hvid chokolade, mums! Og så bliver det vist heller ikke bedre alene på en fredag aften.

4 kommentarer:

Elise Rino sagde ...

Waaaow en fantastisk blog, det var da sygt. Jeg fandt dig igennem en blog anbefaldning på bellakeller.blogspot.com. Hun havde ret i det du skrev, for den er virkelig fantastisk. Jeg kunne MEGET godt tænke mig at se de billeder af kjolen! Glæder mig til at høre/læse MEGET mere fra dig!
Kram

www.elise-rino.blogspot.com

emma sagde ...

meget fine billeder!
det lyder som en virkelig dejlig fredag aften :)

Amalie-Maria Jacobsen sagde ...

Gad godt se billederne med kjolen <3

ps. Du er fantastisk til at fotografere og at skrive tekster!

Mathilde Braagaard sagde ...

Du har en vildt fed blog, som jeg helt sikkert vil se mere til!
Skal vi gølges? Håber i hvert fald du har lyst til at kikke forbi min blog, og eventuelt blive fast læser :-)

Knus Mathilde
mathildebraagaard.blogspot.com

Send en kommentar