Breathing nature

16. apr. 2012

Gik mig en tur i skoven for lidt siden for at komme væk fra SRO'en og få et lille pusterum. Jeg hader at have det sådan. At mærke frustrationen og stressen over ikke rigtig at vide hvad man gøre. Når jeg får det sådan ved jeg at jeg bare skal væk derfra. Ud i naturen hvor lyden af fuglesang og vind overdøver mine tanker om de ting jeg burde tage mig sammen til. Motivationen kommer og går hele tiden. Hvis den dog bare kunne blive ved med at være der, ville det hele være meget lettere.

Udover mine skriveproblemer har jeg det rigtig godt. Mine gamle veninder fra folkeskolen og jeg er endelig ved at finde ud af en slags genforening sammen. Efter niende tog jeg på efterskole, to startede i gymnasiet og nogle andre i tiende. Derefter er vi gledet meget fra hinanden, men når vi støder ind i hinanden på skolen eller i byen snakker vi alligevel altid så godt sammen i de få minutter. Og vi bliver hele tiden ved at sige at nu må vi snart finde ud af noget sammen, men det er aldrig rigtig blevet til noget. Men i går skrev jeg til Melanie og vi fandt hurtigt ud af noget vi kunne lave sammen med andre piger også.

Der er sket så meget siden vi gik ud af folkeskolen. Vi er alle blevet 18 og har fået kørekort, hvilket for os alle sammen er ret stort. Jeg glæder mig så meget til at være sammen med dem. Vores kemi dengang var helt speciel. Den dårlige humor vi alle sammen havde, er noget af det jeg savner allermest, så det bliver rart at få genopfrisket vores venskab.

8 kommentarer:

IONA sagde ...

what kind of editing do you use for these / or what kind of curves? they are SO beautiful, i loveee your photographs! amazing.

Mathilde sagde ...

søde billeder! jeg glæder mig selv alt for meget til at komme ud af folkeskolen!

to-capture.blogspot.com

Sissel sagde ...

Iona: I'm so glad you like them! And yeah, mostly I use curves, but in each picture it's a different kind of curve, so I can't really explain it. I just mess with the rgb, red, green and blue till I get what I want :)

Mathilde: Tak! Kan kun alt for godt forstå du glæder dig. Selvom man kommer til at savne ikke at skulle se sine venner hver dag, er det nu alligevel rart at få en ende på sådan et langt kapitel af sit liv og komme videre :)

Viktoria Schioldann sagde ...

Det er så nogle fine billeder - og jeg er da helt forelsket i den lille hund :-)

Julie sagde ...

Hej Sissel!
Jeg har anbefalet din blog på min egen blog. (:
Du tager fantastiske billeder!


followmypictures.blogspot.com

Anonym sagde ...

Hej Sissel. Er helt vild med dine billeder, de er virkelige flotte, og så har du en virkelig cute hund! Jeg følger din blog, håber også du vil ølge med i min? :)

//benediktehald.blogspot.com

Anna sagde ...

Hvor er det bare smukt!

Anna sagde ...

Og forresten, tjek lige din mail!
:)

Send en kommentar