Photoshoot i Spanien

13. apr. 2012

Da vi var i Spanien i sidste uge havde vi snakket om at lave en photoshoot. Men det blev desværre ikke til noget, fordi vi simpelthen ikke havde tid. I stedet fik jeg taget nogle billeder i løbet af dagene af min smukke veninde, Marie, som jeg selv mener godt kunne ligge under den kategori.

Det første billede var egentlig meget spontant ligesom de andre billeder også var. Vi gik forbi en hæk, som vi synes var helt vildt fin og så lænede vi os op af den. Det så jo egentlig meget cool ud, så vi tog nogle billeder. Jeg savner virkelig at lave nogle flere shoots, så det håber jeg på snart, nu når det begynder at blive så dejligt vejr.

Fredag, som var den sidste dag vi havde, besluttede vi os for at gå en tur ligesom vi gjorde en af de første dage. Det viste sig at blive en endnu bedre tur end den første. Vi gik bare rundt i byen uden rigtig at vide hvor vi gik hen. Pludselig var vi kommet ud til havet og et evigt syn af klipper mødte os. Jeg havde ingen ide om at der var så flot lige der, hvor vi boede. Det var så hyggeligt og føltes næsten ligesom at være ti år igen, da vi gik rundt ude på klipperne.

Men endelig er det fredag, foråret spirer og alt er godt. Dog har jeg stadig enormt svært ved at komme ud af sengen om morgenen, og en SRO jeg skal bruge hele weekenden på at lave færdig. Jeg vil derfor trøste mig selv med søde gåture i skoven, for at få det hele lidt på afstand, og god musik. Hvad skal i lave i weekenden, og hvad synes i om billederne?

2 kommentarer:

Andrea C. sagde ...

Hvor lyder det hyggeligt :) Smukke billeder!

Amanda ♥ sagde ...

Rigtig fine billeder!
Du har en virkelig skøn blog! Dine billeder er især smukke. Så derfor følger jeg dig nu ;-)

Du er velkommen til at tage et kig forbi min blog, hvis du har lyst:
http://www.youarethedesignerofyourdestiny.blogspot.com/

Send en kommentar