Night is near

7. maj 2012

Jeg kiggede ud af vinduet og kunne simpelthen ikke modstå den smukke aftensol. Ved siden af vores hus ligger der en stor mark, så jeg tog sko på og gik derud og tog nogle billeder. Selvom jeg elsker byen og der sikkert er meget mere at tage sig til derinde, vil jeg nu alligevel ikke bytte det ud med det sted jeg bor. Er så glad for naturen og at man bare skal gå ti meter for at være væk fra alt og alle. En gang imellem er det bare så rart at få tankerne på plads, mærke den friske luft og drømme sig væk til alt eller intet.

Hvordan har i det med sådan noget? Foretrækker i byen eller har i det også bedst på landet?

6 kommentarer:

Viktoria Schioldann sagde ...

Smukke, smukke billeder! Lyset om aftenen er næsten noget af de smukkeste at fotografere i :-) Naturen helt klart! Jeg går selv i skole i byen og bor 'på landet'. Jeg elsker byen, men elsker stilheden endnu mere :-)

Benedikte sagde ...

Fantastiske billeder! Du er virkelig, virkelig dygtig :-)

Anonym sagde ...

utroligt fine billeder. jeg er et bymenneske af hjerte, men synes det er dejligt at komme ud af byen en gang imellem og nyde stilhedens sus.

Anonym sagde ...

Rigtig smukke billeder! Selv foretrækker jeg byen, fordi at der er så meget liv, så meget at give sig til, og så mange forskellige typer! Mit indtryk af de mennesker der bor på landet er også at de alle sammen er poptøser og popdrenge, og det kan jeg slet ikke klare! Derfor er det skønt at følge din blog fordi du skiller dig ud! Det kan du godt være stolt over.

IONA sagde ...

beautiful!

Ditte sagde ...

smukke, smukke billeder! Det første er virkelig helt drømmende :)

Send en kommentar