Afrejse

28. jun. 2012

I morgen tidlig kl. 06.45 køre jeg mod lufthavnen, hvor jeg møder Marie og derefter er det farvel til Danmark og hej New York! De sidste par dage har jeg haft svært ved at sove, fordi jeg simpelthen er så spændt. Jeg tror aldrig jeg har glædet mig til noget så meget.

Mit hjerte pumper og jeg kan slet ikke forestille mig hvordan vi vil have det når vi er kommet derover. Jeg tror slet ikke det kan beskrives med ord. Jeg regner ikke med at poste noget på bloggen mens jeg er derover, heller ikke selvom jeg måske kan skaffe noget net.
Det hele er bare så mystisk på en eller anden måde. For præcis tre måneder siden skrev jeg et lignende indlæg, rejsen var bare ikke ligeså vild, som jeg er sikker på det her bliver. Jeg burde lægge mig til at sove, men jeg kan sikkert ingen gang falde ordentlig i søvn. Jeg har egentlig en masse billeder af studenter og galla jeg gerne ville vise, men har ikke haft tiden til det. Så der bliver sikkert en masse opdateringer når jeg er helt hjemme igen d. 11. juli. Nu vil jeg slutte af, og nyde hvert et øjeblik af de næste 14 dage. Jeg håber i kommer til at nyde dem ligeså meget som mig.

10 kommentarer:

Sonja sagde ...

New York kan bare ikke beskrives med ord, du har helt ret. Jeg har været der 2 gange, og jeg ville ønske, at jeg kunne bo der forevigt og altid! Glæd dig så uendeligt meget, det bliver uden tvivl fantastisk!

tine katrine sagde ...

håper du får en fin tur! har vært i new york en gang, men da var jeg bare 13, så var en familietur hvor vi for det meste bare så på typiske turistting. ikke så veldig spennende altså, hehe.

emma sagde ...

Åh, god tur! Jeg er så så misundelig! Men så er det bare så rart, at jeg i påskeferien næste år skal til New York. Glæder mig allerede :)

Nadja Felsinger sagde ...

Hvor er du heldig! jeg vil så gerne til New York! :)

nadjabf.blogspot.dk

Michelle sagde ...

Sommer + NYC.. sikke en fantastisk cocktail ! ;) Du må have en rigtig god tur. Og er helt enig med Sonja. NYC kan ikke beskrives. Det er en by, der skal opleves :) Glæder mig til at se billeder derfra.

Dyreglad-pige sagde ...

Rigtig god tur.
Hvor lyder det bare fedt(:

Du er velkommen til at kigge forbi min blog(:

www.dyreglad-pige.blogspot.com

Emilie sagde ...

FUCK hvor er din blog fin !!

Anonym sagde ...

håber at du har det dejligt derovre! nøj, hvor ville jeg gerne til new york. lucky you. håber også at vi kommer til at se nogle billeder derovre fra. knus

Anna-Lena sagde ...

oh,your photos are sooo pretty <3

Signe sagde ...

Virkelig fin blog og rigtig lækre billeder! :-)
Signe, http://downwithbirdie.blogspot.dk/

Send en kommentar