Lloret de Mar, del 2

4. jun. 2012

Sara prøver at lave bobler i vandet.
Dagen efter vi havde været i Barcelona, var vi ret trætte, så vi lavede ikke rigtig andet end at være på hotellet og i poolen. 
Jeg sad lige et øjeblik og beundrede mine nye sko.. (desværre er de ikke så pæne og rene mere)
Efter vi havde været på værelset et godt stykke tid, besluttede vi os for at bruge tiden lidt mere fornuftigt, så vi gik en tur, hvor vi drejede til venstre i stedet for at gå til højre som fører ned til byen.
Som i kan se viste det sig at være ret spændende selvom vi tog den anden vej. Dog var det også ret creepy. Vi gik nemlig væk fra vejen og ind i "krattet", hvor vi fandt en masse billeder på jorden som virkelig lignede tarme og sådan noget klamt noget. Så vi skyndte os videre!
Da vi kom tilbage til hotellet spiste vi de sidste jordbær, vi havde købt, med mælk på.
Næste dag regnede det stort set hele dagen, men alligevel fik vi bevæget os udenfor, for at gå ned til byen så vi kunne købe de sidste gaver og souvenirs. Jeg købte en "I love España" t-shirt og fandt også en lille sort taske.
Nogle ikke særlig ædru drenge inde på deres altan ved siden af vores.
Om morgenen kunne vi ikke lade vær med at egne et flot skæg på ham.. 
Om natten bankede det lige pludseligt på vores rude og det viste sig at være Rasmus, som åbenbart var faret vild. På en eller anden måde var det lykkedes ham at komme ind på vores altan. Han sagde at han ikke kunne komme ind til ham selv, for der var låst og de andre drenge var gået i seng. Så vi gav ham lov til at sove sin brandert væk inde hos os.
Det er stadig et mysterie, hvordan han er kommet ind på vores altan, fordi den eneste måde er at gå igennem nogle af de andre lejligheder, op på tag terrasserne og så ned på en anden altan. 
Det var den sidste dag og den skulle ikke gå til spilde. Så ligesom vi gjorde en af de første dage, gik vi en lang tur igen. Men denne her gang oplevede vi meget mere.
Vi så lige vores snit til at flyve ligesom Rose og Jack i Titanic.
Vores lille ven, lizzard Gary.
Dorthe havde ikke noget kamera, så hun lod som om i stedet for.
Vi kravlede på klipperne..
Mig i det sjove spejl.
På vejen tilbage købte vi os en is. Gav kun 1 euro for denne her.. Vildt!
I stedet for at skulle tage det offentlige, fik vi lejet en bus, som kørte os til lufthavnen. Alligevel skulle vi op klokken 4, da vi allerede skulle afsted med den klokken 5 om morgenen. Jeg prøvede at tage et billede af de flotte lys mens vi kørte, men det mislykkedes lidt.
Farvel Spanien..
Vi fløj over flotte snedækkede bjerge..
 Igen skulle vi mellemlande og igen skulle vi vente i 8 timer, så Marie og jeg tog os en lur på nogle af de mange bænke.
På flyet fra Brussels til København fik vi den flotte solnedgang at se. En perfekt afslutning på en utrolig fed ferie med en fantastisk klasse.

Se første del hér.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

Åh - det lyder vel nok som en god ferie. Har skrevet en kommentar med et spørgsmål et andet sted, men det forekommer mig, at du får så mange kommentarer, at du måske lige overser den. Derfor - hvilken skabelon bruger du til din blog? Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det! :(

Anonym sagde ...

Hov. Jeg har vist et spørgsmål mere .. er det dit objektiv, som gør baggrunden på for eksempel firbenet så 'sløret og snørklet'? Eller redigerer du det, så det kommer til at se sådan ud?

emma sagde ...

Åh altså. Det ser ud som om, det var en helt utrolig dejlig ferie. Det sidste billede er helt magisk og meget meget smukt!

Winnie H sagde ...

Har fulgt din blog helt fra du startede - og du er virkelig blevet dygtig!
Er vild med måden du redigerer billederne på, hvad gør du?

Møs Winnie,
winnie-h.blogspot.com

Anonym sagde ...

du er så ufatteligt dygtig, sissel, så jeg kun kan drømme om at blive så god. nu har jeg lyst til at rejse et varmt sted hen og fotografere landskabet under mig i flyet (selvom jeg er meget bange for at flyve og som regel bedøver mig selv inden)..

Sissel sagde ...

Anne: Det må du undskylde, så den nemlig godt, havde bare ret travlt så glemte helt at vende tilbage da jeg havde tid igen. Jeg bruger Minima, som er en af de gamle skabeloner. Og ja, det er mit objektiv, der gør baggrunden sløret :) Bruger et 50mm 1.8.
Emma: tusind gange tak for dine fine ord, det var en fantastisk ferie!
Winnie H: Ihh tak og hvor er jeg glad for du er blevet ved med at følge mig :) Jeg bruger photoshop cs5 og bruger for det meste curves.

Send en kommentar