Lunefulde aftenstunder

24. jun. 2012

Lidt billeder fra forleden dag, hvor min bror og jeg gik en tur med en af vores hunde. Et øjeblik hvor solen tittede frem og vi greb chancen for at komme ud i den friske luft. Egentlig synes jeg regnvejr er hyggeligt, men lige nu ville jeg ønske det var 25 grader og solskin, sådan så man kan lave noget andet end at sidde inde under tæpper og kukkelurer. Jeg håber bare de næste fem fire dage går hurtigt og bliver gode så vi kan komme afsted til New York. For det er stort set det eneste jeg har i tankerne.
På tirsdag bliver nogle af mine veninder fra folkeskolen student og på onsdag skal jeg tage billeder af dem til galla. Det er lidt underligt, at man selv kunne have blevet student nu og det gør mig egentlig lidt irriteret. Men på den anden side er der intet jeg ville have byttet mit efterskoleår med. Jeg synes tit, at når et år slutter begynder man at tænke tilbage på de valg man har truffet, og de valg man kunne have gjort i stedet. Men sådan er det vel bare. Og alle de ting, der ligger foran en i løbet af det kommende år, virker meget mere tilgængelige nu, hvor alle eksamenerne er overstået.

4 kommentarer:

Emma sagde ...

Hej Sissel! :-)
Jeg har kigget med på din blog gennem noget tid nu, og jeg synes simpelthen at du tager nogen vildt fine billeder! Jeg har kigget på din side med kameraudstyr, men hvad er helt specifikt brugt til disse billeder? Er det standart objektivet eller 50 mm? Og har du haft brugt modlysblænden, og/ eller efterredigeret billederne?

Sissel sagde ...

Emma: Hvor er jeg glad for du kan lide dem! (: Til de her billeder brugte jeg 50mm, som jeg egentlig bruger til alt. Tror også jeg brugte modlysblænden og så er de redigeret i photoshop (:

emma sagde ...

Åh, pæne pæne billeder!

Line Holm sagde ...

Rigtig flotte billeder! Er specielt vild med det første og sidste :) Generelt en flot og meget inspirerende blog du har fået samlet sammen.

Kh Line

LinesPhoto.blogspot.dk

Send en kommentar