Hurra, 100 indlæg på bloggen!

15. jul. 2012

Den kølige sommer herhjemme har gjort mig syg (ikke sådan når man har været vant til mindst 30 grader de sidste to uger), så i dag har jeg ikke lavet så meget andet end at se True Blood og slappe alt for meget af. Men på trods af forkølelse, hovedpine og ondt i halsen formåede jeg alligevel at komme lidt udenfor i aften, da jeg så det flotte sollys ud af mit vindue. I de ti minutter eller mindre jeg var ude glemte jeg helt, at jeg var syg.

Der er noget jeg har tænkt over nogen gange den senere tid, men har glemt det igen lidt efter. Jeg har aldrig haft en spørgerunde, men er det noget i kunne tænke jer?

Jeg har også længe overvejet at få eget domæne og skifte til wordpress og nu tror jeg, at jeg gør det! Jeg er efterhånden ret træt af blogger og synes det kunne være rart at prøve noget helt nyt, hvor jeg selv har meget mere kontrol. Men der går nok noget tid før det er oppe at køre, for har ingen anelse om, hvordan det fungerer og sådan. Alt det vil i høre nærmere om, når jeg engang bliver færdig.

3 kommentarer:

andrea sagde ...

Nej, hvor er det et smukt billede!! Jeg synes altid, at det er fint at vide lidt mere om bloggeren - så en spørgerunde kunne da være hyggelig :)

tine katrine sagde ...

eget domene og wordpress er supert, du kommer ikke til å angre :)

T sagde ...

Hvor er det et smukt billede (alle dine billeder er smukke)

Send en kommentar