Debut

6. nov. 2011

så blev den nye blog endelig klar, og jeg kan ikke vente med at komme rigtigt igang med at poste indlæg. jeg har valgt at kalde den a wondrous soul. Ikke af nogen særlig grund, synes bare det lød meget fint. der kommer muligvis stadig lidt justeringer mht. layoutet hist og her, så bær over med mig. jeg håber også at i læsere stadig vil følge med, selvom det er på en helt ny adresse. trængte virkelig bare til noget forandring og er også ret tilfreds med resultatet.

i går var jeg til hyggelig atten års hos en sød pige fra min efterskole. det var rigtig rart at se stuepigerne igen (stue fordi jeg boede på gangen, som hedder stuen). vi fik super lækker tre-retters menu og masser af slik bagefter. udover det har jeg endelig fået lavet bloggen færdig og ellers bare haft en stille og rolig weekend. i morgen begynder endnu en uge, men har fri onsdag, så det klarer jeg nok lige.

det er også en lidt underlig dag i dag. der er nemlig kun to måneder til, jeg bliver nitten. hvor deprimerende at tænke på egentlig. føles som om det var i går jeg holdt atten års. det værste ved det er at jeg overhovedet ikke føler jeg har opnået noget. jeg ville ønske jeg havde fundet ud af det jeg har nu for fem år siden. hvorfor skal tiden også bare gå så hurtigt. samtidig vil jeg ikke sidde og være trist over det, for sådan er det jo bare. men ville nu alligevel ønske man kunne forblive atten forevigt.

se mine gamle indlæg hér.

1 kommentar:

Asta Gregart sagde ...

din nye blog er rigtig fin sissel! og tak for i går!

Send en kommentar