Merry christmas

1. dec. 2011

glædelig jul til jer alle sammen. nu kan man endelig begynde at høre julemusik, spise pebernødder og tælle ned til juleaften. jeg elsker virkelig julen, selvom jeg godt kunne undvære kulden. men denne her måned oser bare af hygge, familie og ikke mindst kærlighed.
dagen i dag har heller ikke været særlig dårlig. mødte i skole klokken ti og fandt så ud af at sidste blok var aflyst, så jeg kunne tage hjem igen tyve i tolv. lige før jeg begynder at synes det er fedt at gå i gymnasiet! i går var jeg i hillerød med marie, hvor jeg bl.a. købte en vinterjakke og en rulle film til det kamera jeg fortalte om her. har allerede fået skudt et par billeder så tror ikke det var længe før jeg kan få dem fremkaldt. er virkelig så spændt på hvordan de bliver.

i aften skal jeg se den nye julekalender med min familie, det synes mine forældre åbenbart kunne være sjovt. nå ja, så har jeg farvet mit hår til en lidt mere rødlig farve. blev lidt mørkere end jeg havde forventet, men tror det tager af næste gang jeg vasker det, håber jeg..

4 kommentarer:

Camilla sagde ...

Finurlig smukke billeder! Dejlig blog du har. Jeg er fast læser!

Hvad skabelon bruger du på din blog? :-)

Sissel sagde ...

Den hedder Minima. Og ihh tak hvor er du sød :)

Camilla sagde ...

Haha, tak :-)
Hvor kan man finde den skabelon? - Er den en man skal downloade?

Camilla sagde ...

Fed blog :) Er blevet fast læser!

Kig gerne forbi min, hvis du har lyst:
Camillajb.blogspot.com

Send en kommentar