On new years eve

31. dec. 2011


Da jeg vågnede i morges og kiggede ud af vinduet, så jeg den smukkeste vinterfrost. Selvom jeg stadig var noget så træt, hoppede jeg ud af sengen, fandt det nærmeste tøj, tog mit kamera og begik mig ud i det fantastisk flotte morgenvejr. Luften føltes virkelig dejlig let og jeg synes slet ikke det virkede særlig koldt. Håber der kommer mange flere af sådanne morgener, eller også er det bare fordi jeg sover til næsten middag hver dag, at jeg ikke når at se det. Sådan er det åbenbart når man først går i seng klokken to hver dag.
Det er hvertfald lige præcis sådan nogle øjeblikke jeg elsker ved naturen. Den måde den kan forandre sig på meget få timer, fra at være enormt trist og grå til at ligne et krystalparadis.

Kommer igen senere med mit nytårsoutfit...

4 kommentarer:

Emma Emilie sagde ...

Hej! Jeg er rigtig inspireret af din blog på mange måder, & ville høre om hvordan du har fået din indlægs-titel til at stå ovenover datoen? Mange tak :)

emmaemilies.blogspot.com

Michelle sagde ...

nogle gange kan det godt være værd at stå tidligt op :)

Sissel sagde ...

Jeg kan faktisk slet ikke huske hvordan jeg helt præcist gjorde, men jeg fandt ud af det ved at søge på noget alla how to get date under post title in blogger :)

emma sagde ...

jeg gjorde præcis det samme i morges. er helt enig, der er noget meget specielt ved vejret, når det kan ændre sig sådan :)

Send en kommentar