Blog award

17. feb. 2012


Jeg har modtaget en blogaward, faktisk to. Både en fra Amanda og en fra Marie. Tusind tak for det piger, det er jeg virkelig glad for! Med sådan nogle award følger der en opgave. Da der stod noget lidt forskelligt har jeg valgt at tage det jeg synes er relevant. Håber i forstår. Jeg skal så svarer på fem spørgsmål og sende awarden videre til fem andre bloggere, som har under 100 læsere.

Hvorfor begyndte jeg at blogge?
Da jeg gik på efterskole var der nogle af eleverne, som havde deres egen blog. Men det var først da jeg var færdig med året, at jeg fandt helt ud af, hvad det var og egentlig gik ud på. Jeg har altid skrevet dagbog så det virkede som en god erstatning for det, hvor man også meget nemmere kunne lægge billeder ind osv. Jeg har haft mange forskellige blogge, som jeg har slettet igen, fordi det tog mig en del tid at få min blog som jeg gerne ville have den.

Hvilke blogs følger jeg?
Jeg følger for det meste foto/hverdagsblogs og kun enkelte modeblogs. Jeg kan bedst li' at bloggen har et enkelt layout og masser af billeder. Nogle af mine yndlings er Maren Vik, Fashionzebra og Phobos. Og ja, jeg følger rigtig mange norske og også svenske blogge. En dansk pige med en utrolig inspirerende blog er Sarah, der har bloggen Eksponeret. Jeg bliver altid lige glad og fascineret når hun kommer med et nyt indlæg. Det er bare en lille del af dem jeg følger..

Favorit farve(r)?
Jeg kan allerbedst lide sort, hvid, grå og sarte farver. Er ikke så meget til stærke farver.

Favorit film?
The Notebook, Twilight, Titanic, ser generelt også mange romantiske komedier. Af serier kan jeg godt lide Friends, SATC, Lykke, Anna Pihl og The Vampire Diaries.

Hvilke lande kunne jeg tænke mig at komme til?
Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme til Australien, Norge, Frankrig (minus Paris).

Her til sidst må jeg altså komme med en tilståelse om, at jeg virkelig ikke ved hvem jeg skal sende awarden videre til. Jeg kan sagtens komme på nogle, men de har i forvejen fået én af mig, da jeg på min gamle blog fik en award. Men for at gøre det godt igen vil jeg se, om jeg kan lave et par anbefalinger en gang imellem. Håber virkelig ikke i synes jeg er tarvelig, men alternativet ville være at jeg skulle sidde og finde fem nye blogs nu, og det har jeg simpelthen ikke overskud til. Misforstå mig ikke, for jeg elsker at opdage nye skønne blogs, men det ville ikke virke rigtigt, hvis jeg valgte at gøre det sådan. Det overrasker mig hvertfald, hvis i gider læse alt det her..

2 kommentarer:

Ditte sagde ...

Tillykke med dine awards! Den er simpelthen også så fin din blog. I like!

Anonym sagde ...

orv, sissel, du aner ikke hvor glad jeg blev af det her. mange tak skal du have for de rosende ord, og tillykke med den fine award, du fortjener den & meget mere :)

Send en kommentar