Spring days

26. feb. 2012


Den næste måned må bare meget meget gerne gå lynhurtigt, så min klasse og jeg kan komme afsted på en mega fed uge til Spanien. Det bliver første gang, at min baby (kamera) og jeg skal ud og flyve sammen. Hehe.. Når det bliver den 1. lige om nogle få dage, vil jeg lave et nedtællingsskema, hvor jeg krydser af for hver dag der går. Gjorde det samme dengang jeg skulle have min macbook pro :)
Jeg har omsider fået givet bloggens design en ordentlig omgang. Er rigtig tilfreds med det, mangler bare en header jeg lige skal finde ud af, hvordan skal se ud.
I går var jeg et smut til Hillerød for at købe kjolen på billedet. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at tage et outfitbillede. Problemet er bare, at jeg lige skal tage mig sammen til rent faktisk at gøre det.. Ved ikke helt hvor meget blogging der kommer i denne her uge, for har et par afleveringer jeg ikke har fået lavet, som skal laves NU, ellers kommer jeg i skrivefængsel! Ja, sådan er det at gå i gymnasiet..

Jeg havde forresten helt glemt, at jeg for nogle dage siden modtog en blogaward mere af Andrea Cabral. Hun har bloggen Den Flyvende Billedbog, som jeg synes i skal tage et kig på. Mange mange tak Andrea!

7 kommentarer:

Gunilla sagde ...

Hvor er din blog fin. Og rigtig flotte billeder. Er lige blevet fast læser. Men fortsæt det gode arbejde. :-)
Knus!

Stine Juhl sagde ...

Wow sikke en utrolig fin blog du har!
Hvilket kamera bruger du?

MARIE sagde ...

overvejer også at købe den kjole, den er såå fin :-)
http://marierodkjersfotoblog.blogspot.com/

Anonym sagde ...

som altid bedårende billeder.

Viktoria Schioldann sagde ...

Åh min gud, jeg er forelsket i din blog - og dit layout... Har set det før, har du selv lavet det?

Sissel sagde ...

Tak skal i have for jeres søde ord!
Stine Juhl: du kan se det ved at klikke ude i siden, hvor der står kameraudstyr :)
Victoria Schioldann: Har du set det før? Lyder mystisk.. men ja, jeg har selv lavet det :)

Viktoria Schioldann sagde ...

Jeg ved selvfølgelig ikke, om det bare er noget, jeg finder på - at have set der før altså, men åh jeg elsker det! Det må have været så svært!

Send en kommentar