I'm like a bird

28. feb. 2012


Kjole H&M, Sko Defeeter
Vejret var simpelthen så dejligt i dag, så jeg tænkte at nu gør jeg det! Det er kjolen jeg fortalte jer om i det tidligere indlæg jeg har på. Er blevet ret tilfreds med billerne selvom det der outfit halløj ikke siger mig så meget, synes ærlig talt ikke min stil er værd at vise særlig tit.. Men efter jeg tog de her er jeg egentlig blevet endnu mere glad for kjolen, for var lidt skeptisk, da jeg kom hjem med den og prøvede den igen.
Derudover skete der en ret dum ting da jeg stod ude på marken for at tage billederne. Det blæste lidt vildt, som i sikkert kan se, så pludseligt væltede stativet med kameraet og faldt ned i den mudrede mark. Troede seriøst det var slut med min baby, men jeg fik heldigvis renset ham grundigt. Min flash ville nemlig ikke gå op de første gange jeg prøvede, men heldigvis lykkedes det mig til sidst at hjælpe den på vej.. Så nu har han det helt fint igen og fungere ligesom før :)

5 kommentarer:

Gunilla sagde ...

Smukke billeder! Hvor er de redigeret? :-)

MARIE sagde ...

Den er virkelig flot, tak fordi du lagde et outfit billede ud med den. Var nemlig selv i tvivl om jeg skulle købe den. Men den ser virkelig fin ud :-)Knap så godt med dit kamera :(

// http://marierodkjersfotoblog.blogspot.com/

Ditte sagde ...

Så fine billeder af dig :) Jeg kan specielt godt lide blæsevejrs-billedet :)

Anonym sagde ...

Rigtig søde billeder :-)

Nivikka sagde ...

Fine billeder.. I like that dress ;) -Det var sørme godt der ikke skete noget med kameraet, sådan noget kan jo ske, men puha, hvor ville det ikke være godt, hvis det gik i stykker :)

Knus //

www.nivikkaandersen.blogspot.com

Send en kommentar