Lykkerus

28. mar. 2012

De sidste par dage har stået på masser af sol, afslapning med familien, afleveringer, pakning til Spanien og ikke mindst det smukke syn af de kommende forårsblomster og blade.
Om lidt over to dage rejser jeg nemlig til Spanien med min klasse, så det er det der fylder mest lige nu og gør også, at bloggen ikke har været min førsteprioritet. Jeg ville rigtig gerne blogge noget mere, altså sådan hveranden dag mindst, men ting kommer hele tiden i vejen.. Men regner med at kigge forbi igen fredag aften inden jeg lægger mig til at sove, for sidste gang i en uge, i min egen seng. Ihh hvor bliver det skønt at komme ned i varmen :) Skal i nogen steder hen i ferien?

5 kommentarer:

Anonym sagde ...

jeg er helt vild med nr. 1 og 5. hvilke helt fortryllende farver. jeg har kun fire dages fri og ingen penge, så det bliver enten afslapning i lejligheden eller i et sommerhus på langeland.. så eksotisk :) rigtig god tur!

christina sagde ...

elsker din måde at tage billeder på. god tur til det lækre espana!

Sheena sagde ...

ej hvad sker der, hvorfor er det så længe siden, at jeg har været herinde?! Jeg må lige lure lidt rundt. Er i øvrigt ked af at høre det med hvalpene - men er glad for at se, at én i det mindste overlevede. Så må I bare give den ekstra meget kærlighed:) Og god tur til Spanien!

MARIE sagde ...

hvor jeg dog elsker din blog!
http://www.marierodkjersfotoblog.blogspot.com/

Two girls, two cameras sagde ...

Nu har jeg kigget rigtigt mange af dine indlæg igennem og vil bare lige sige at du tager vildt gode billeder!! Thumbs up

http://nanna-josephine.blogspot.com/

Send en kommentar