Noveller og forventninger

14. mar. 2012


Skal til at skrive en dansk novelle. Ved bare ikke helt, hvad den skal handle om, så fortsætter med at sidde her i min seng og funderer over livet og eventuelle emner. Jeg spiste frosne hindbær i dag og er du gal hvor er det da bare lækkert. Det får mig i rigtigt sommerhumør og ikke mindst, at vi i dag havde døren åben ud til terassen i noget tid, for at få den friske forårsluft ind. Synes også godt man kan tillade sig at smide vinterjakken og hoppe i noget mere let tøj.
For at snakke om noget andet er det i morgen faktisk et helt år siden, at Berta (vores hund) fødte sit første kuld hvalpe. Og allerede i næste uge, min mor siger det allerede kan ske mandag, føder hun sit andet kuld. Jeg mærker hende tit på maven, og synes jeg kan mærke små skvulp derinde fra. Da vi ikke har fået hende skannet denne her gang, er det også ret spændende, hvor mange der kommer. Sidste år kom der fire, så vi håber meget på et antal deromkring. Det skal lige siges, at hunden på billedet her ikke er hende, men Anton, som er far til de kommende hvalpene. Det er også første gang han bliver far. Jeg glæder mig så meget til at vise jer de små pus, når de kommer i næste uge. Hvis i da vil se dem?

3 kommentarer:

emma sagde ...

jeg vil utrolig gerne se dem!

Anonym sagde ...

Nu ønsker du vel ærlighed? det ville jeg i hvert fald gøre hvis jeg havde en blog :-) Jeg elsker simpelthen din blog og dine billeder utrolig meget! Men der er godt nok mange billeder af de hunde, og fred være med det. Det er din blog og du kan ligge lige det ud, som du har lyst til. Men nu du spørg så ville mit svar værre nej ;-) Men det er ikke sådan at jeg ikke kan lide din blog fordi der er billeder af hunde, dont worry! :-)

Michelle sagde ...

sjovt hvordan vi er så forskellige... men jeg vil da gerne se flere billeder af hundene :) det der måske kan være lidt kedeligt ved hundebilleder (og for den sags skyld dyrebilleder generelt) er, at de kan bliver meget ensformige. kender det hvertfald selv. denne her blog, bawkbawkbawk, synes jeg dog formår at skabe billeder af deres dyr, der er spændende og sjove at se på, fordi man får et indblik i, hvordan dyrene og menneskerne interagere med hinanden. synes selv bloggen er forfriskende og inspirerende :)

Send en kommentar