Sunday kind of love

11. mar. 2012

Var i skoven idag og det var simpelthen så dejligt at mærke den lune forårsluft og se små grønne spirer titte frem på skovbunden. Jeg tror det er anemoner, så det varer sikkert ikke længe før de danske skove er dækket med tusindvis af dem. Min nye yndlingsdrik er danskvand blandet med hyldeblomstsaft. Det smager virkelig godt og er dejligt forfriskende her på de lidt lune dage. Vi så forresten nogle dådyr, som man kan se på det øverste billede. Tror der gik et minut eller to før de løb væk, så vi havde god tid til at kigge på dem. I sådanne tilfælde ville det være rart med et zoomobjektiv.
Der er kun 20 dage til jeg rejser til Spanien med min klasse og har lige overført de sidste penge til hotel. Så nu mangler jeg kun en bikini og veksle penge, og så pakke selvfølgelig og så er jeg klar til at tage afsted. Jeg har sagt det her en million gange før, men åhh hvor jeg glæder mig. Bare følelsen når man er i lufthavnen synes jeg er så fantastisk. Som om man svæver på en sky mellem to vidt forskellige kontinenter og tanken om det eventyr, der skal til at begynde. Nå, men nu vil jeg vende tilbage til virkeligheden og nyde min søndag aften i selvskab med noget familiemiddag og mere danskvand med hyldeblomst.

1 kommentar:

Sarah Amalie sagde ...

Jeg har lige kigget din blog lidt gennem - og hold hvor tager du bare nogle utrolig smukke billeder! Jeg er blevet fastlæser. Glæder mig til at se dine kommende indlæg :-)

Sarah-amalie.blogspot.com

Send en kommentar