Hidden fields

14. maj 2012

Model Sara / Fotograf Mig
For aller første gang tror jeg, at jeg er 100 procent tilfreds med en shoot. Det var simpelthen så magisk at tage de her billeder i går aftes, og så er Sara bare så utrolig pæn. Det har virkelig givet mig motivationen tilbage, så jeg håber fremover at kunne lave mange flere shoots. Hvad synes i om billederne?

7 kommentarer:

Asta Viktoria sagde ...

De er 100 gange flottere end hver og et af alle de billeder med rapsmarker, der fylder min startside!

Amanda sagde ...

flooooot!

emma sagde ...

wow, hvor er de bare smukke!

Ditte sagde ...

Ejh hvor er de bare helt fantastiske de billeder!! Det er så smukt med dee hule blomster og hendes gyldne farver. Det kunne sagtens have været modelbilleder i et blad!!! Virkelig imponerende. Hvad har du brugt af linse og indstillinger på kameraet, hvis man må være så fræk at spørge? Og har du efterbehandlet billederne?

Sissel sagde ...

Nøj hvor er jeg glad for jeres rosende ord :)
Ditte: Jeg har brugt et 50mm 1.8 og de er taget manuelt. (ligesom alle mine billeder er). Mere kan jeg ikke rigtig sige for hvert billede er det forskellige indstillinger afhængigt af lyset osv. De er redigeret i photoshop cs5 :)

Anonym sagde ...

Meget meget smuk og gennemført billedserie! Stemningen og associationerne, som billederne giver er fantastiske. Rigtig flot arbejde :) Btw. er blevet fast læser.

/Victoria

Anonym sagde ...

wwoaaw nogle flotte billeder!
Hey tjek min give away ud!

Benediktehald.blogspot.com

Send en kommentar