Om mindre end en uge

31. maj 2012

Et par billeder jeg har taget af Bella gennem de sidste to uger. Hun er efterhånden blevet en stor pige, og på mandag kommer hendes nye forældre og henter hende. Det rør mig, at hun skal væk for når vi kun har haft én hvalp i år, har vi knyttet os meget mere til hende end sidste år da der var fire. Men sådan er det og vi har vidst det hele tiden.

Når jeg tænker tilbage til da Berta var drægtig, og hvor meget jeg glædede mig til at have små hvalpe løbende rundt i huset, bliver jeg altid lidt trist over at det snart er slut. Men jeg ved også, at det ikke er sidste gang vi får hvalpe og jeg glæder mig lige meget hver gang.

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hvilken linse har du brugt til at tage billederne med? De er så flotte, og hunden er SÅ nuttet!

IONA sagde ...

Such a beautiful dog! <3
What camera do you use, and what editing software? gorgeous photos as always.

Maria sagde ...

Utrolig flotte billeder! Og hunden er så nuttet altså:-)

Hvordan har du gjort sådan at der ikke er noget mellemrum mellem billederne?? har prøvet så utrolig mange gange på min egen blog, men jeg kan ikke få det til at virke:-(

Sissel sagde ...

Anonym: Jeg bruger 50mm 1.8 til stort set alting :)
Iona: Thank you so much! :) I use a Canon Eos 550d with a 50mm 1.8 lens. I edit all my photographs in photoshop cs5 :)
Maria: Tak! Har også bare så svært ved at skulle sige farvel.. Hvis du bruger et af de gamle designs som fx Minima, går du til html-koden, scroller ned til afsnittet om posts, og finder det her:
.post-body img {
margin: 0 0 -0.5em;
Det hvor der står -0.5 kan du ændre 5 til et tal mellem et og ti. Det kommer nemlig lidt an på skriftstørrelsen osv. men prøv dig frem. Du kan også tage (-) væk og se hvad der sker :) Håber det hjalp dig, ellers må du meget gerne spørge igen :)

Send en kommentar